Jaybrad

Jaybrad

Natuurwandelingen, liefst op weinig belopen paden. In Spanje en Frankrijk bergwandelen in gebieden zonder trails. In Spanje, Frankrijk, Belgie en Nederland de weg naar Compostella.

Mijn doelstelling is het maken van wandelingen in de natuur, vooral in gebieden waar niet veel mensen komen, daarnaast maak ik wandelingen op de route naar Compostella en ga ook op zoek naar interessante plekken op de plaatsen waar we in de vakanties verblijven. Ook in de weekenden wordt er gewandeld om het fysieke een beetje op peil te houden buiten de vakanties.
Het doel is om het grondgebied in de omgeving te leren kennen en het ontdekken van interessante plaatsen en dat is waarom we kijken naar alles wat we in onze wandelingen vinden: landschappen, plaatsen van natuurlijke belang, alle soorten dieren, vegetatie, bronnen, monumentale bomen, erfgoed zoals (ruïnes, kolonies, grotten, kastelen, enz.), tuinen en al het andere wat onze interesse heeft.

Als de tijd en het weer het toelaat wandelen we eigenlijk het hele jaar door, de laatste tijd maken we gebruik van een Garmin Xtrex-20 GPS om onze wandelingen te kunnen delen op deze website. Bijna alle wandelingen worden op de PC door middel van het gratis Garmin programma Basecamp van te voren uitgezet.

Wij willen onze ervaringen met u delen door ze op de site openbaar te maken zodat u van te voren kunt bepalen of iets de moeite waard is voor u om te doen

Medlem sedan maj 2012