osukarusan

osukarusan

D'Osona, temporalment residint a Lyon. Durant aquest període hi haurà més tracks pels Alps, però ja tornarem amb les publicacions de tracks per casa : )

Mentrestant, a l'apartat de les meves llistes trobareu una classificació dels meus tracks: 100cims, Alps, Massís Central, rutes d'exploració...

No penjo tot el que fem. Normalment intento que les rutes que publico siguin originals. Ja sigui quan explorem algun lloc d'on no hi ha gaires tracks o ressenyes, o perquè la ruta proposada combina diverses altres d'una manera diferent, o perquè crec que puc aportar informació interessant respecte al que es diu a d'altres tracks.

Ens agrada fer rutes que tinguin algun tram on no només sigui caminar: passos equipats, ferrades, grimpades, crestes aèries, corredors... I gairebé sempre intentarem que siguin en circular.

Algunes vegades sortim a "explorar" accessos a cims o racons equipats només amb GPS i mapa, a l'aventura. Potser acabem ficant-nos entre vegetació o pujant com i per on podem. En aquests casos, no patiu que el track remarcarà aquestes seccions i, si és possible, com evitar-ho!

Medlem sedan juni 2011

Premium Member