-
-
867 m
611 m
0
3,1
6,2
12,5 km

Visad 537 gånger, ladda ned 39 gånger

i närheten av Las Euras, Catalunya (España)Riera de Merlès

[CA]: Ruta circular per l’entorn de la riera de Merlès, a la comarca natural del Lluçanès. Aquest recorregut ens permet descobrir la riera de Merlès, l’espectacular gola de les Heures, amb gorgs i salts d'aigua, l’església abandonada de Santa Maria de Salselles i el coll de Cabres Mortes. El recorregut transcorre per pistes i camins, dins de l’Espai Natural de la Riera de Merlès.

[ES]: Ruta circular por el entorno de la riera de Merlès, en la comarca natural del Lluçanès. Este recorrido nos permite descubrir la riera de Merlès, la espectacular garganta de las Heures, con pozas y saltos de agua, la iglesia abandonada de Santa Maria de Salselles y el collado de Cabres Mortes. El recorrido transcurre por pistas y caminos, dentro del Espacio Natural de la Riera de Merlès.

[EN]: Circular route around the river Merlès, in the natural region of Lluçanès. This tour allows us to discover the Merlès river, the spectacular Heures gorge, with pools and waterfalls, the abandoned church of Santa Maria de Salselles and the col of Cabres Mortes. The route runs through tracks and footpaths, within the Natural Area of Riera de Merlès.

[FR]: Itinéraire circulaire autour de la rivière Merlès, dans la région naturelle de Lluçanès. Ce circuit nous permet de découvrir la rivière Merlès, les spectaculaires gorges des Heures, avec piscines et cascades, l'église abandonnée de Santa Maria de Salselles et le col de Cabres Mortes. L'itinéraire emprunte des pistes et des sentiers, dans la réserve naturelle de la Riera de Merlès.

Càmpings propers: / Campings cercanos: / Nearby campsites: / Campings à proximité:

- Càmping Vall de Merlès: www.campingvalldemerles.cat

View more external

2 kommentarer

 • Bild av Elena Ad

  Elena Ad 2019-dec-29

  I have followed this trail  verifierade  View more

  Ruta muy agradable y asequible a personas de todas las edades sin problemas de movilidad, te puedes cruzar con ganado de grandes dimensiones

 • Bild av Barcelona és molt més

  Barcelona és molt més 2020-jan-07

  Hola Elena Ad, muchas gracias por tu comentario. Saludos y feliz 2020!

You can or this trail