Ladda ned

Avstånd

15,26 km

Den sammanlagda höjden

520 m

Svårighetsnivå

Medel

Max elevation

956 m

Trailrank

36

Min elevation

509 m

Trail type

One Way
  • Bild av Kungsleden. Tesajaure - Vakkudavare
  • Bild av Kungsleden. Tesajaure - Vakkudavare
  • Bild av Kungsleden. Tesajaure - Vakkudavare
  • Bild av Guolbbanjahka

Moving time

4 timmar 38 minuter

Tid

5 timmar 50 minuter

Koordinater

2767

Uploaded

10 augusti 2018

Recorded

juli 2018
Be the first to clap
Share
-
-
956 m
509 m
15,26 km

Visad 126 gånger, ladda ned 17 gånger

i närheten av Vakkotavarekåtan, Norbotten (Ruoŧŧa)

Kungsleden. Tesajaure - Vakkudavare

Catala - Castellano - English

Sortim del refugi de Tesajaure en direcció a l’embarcader. És preferible concertar el pas del llac el dia anterior amb els guardes del refugi. En el nostre cas vam sortir a les 7:00 am del matí.
Una vegada creuat el llac de Tesajaure, comencem una suau ascensió per un bonic bosc de bedolls i molsa. Aviat arribarem a la vasta tundra. Es aconsejabla abastir-se d’aigua perque no en trobarem durant una forca estona.
Creuarem un pont i continuarem pujat per praderies isolades, sense cap ombra.
Caminarem forca hores, fins que a la fi atisbarem els primers arbres i un gran llac a la llunyania. A continuacio vindra una forta baixada, sorrenca, creuarem un pont i tot seguit trobarem el refugi de Vakkotavare.
Esperem a que arribi l’autobus de les 14:55 (revisar bé els horaris dels autobusos, perquè hi ha pocs!). L’autobus ens deixara a prop del llac de Saltoloukta, on agafarem un vaixell que ens deixara al davant de la "fjalstation" (hotel de muntanya) del mateix nom.
--------------------------------

Salimos del refugio de Tesajaure en dirección al embarcadero. Es preferible concertar el paso del lago el día anterior con los guardas. En nuestro caso salimos a las 7:00 de la mañana.
Una vez cruzado el lago de Tesajaure, empezamos una suave ascensión por un bello bosque de abedules y musgo . Pronto deja paso a la vasta planicie de la tundra. Durante un trecho no tendremos agua para repostar, por lo que hay que aprovisionarse para al menos las dos primeras horas.
Atravesaremos un puente y continuamos subiendo por praderas despejadas de cualquier árbol o sombra.
Caminaremos durante bastantes horas por estos parajes, cuando por fin avistamos los primeros árboles y un gran lago en la lejanía. A continuación, vendrá una fuerte bajada, arenosa, atravesaremos un puente y acto seguido encontraremos el refugio de Vakkotavare.
Esperamos hasta que llega el autobús de las 14:55 (revisad bien los horarios de los autobuses, porque hay pocos!). Nos dejara cerca del lago de Saltoloukta, donde tomaremos un barco que nos dejara a los pies de la “fjalstation” (hotel de montaña) del mismo nombre.

-------------------------------
We leave the shelter of Tesajaure towards the dock. It is recommendable to arrange the passage of the lake the day before with the guards. In our case we leave at 7:00 in the morning.
Once the lake of Tesajaure is crossed, we start a gentle ascent through a beautiful forest of birches and moss. Soon it gives way to the vast plain of the tundra. For a while we will not have water to refuel, so you better stock up, for at least the first two hours.
We will cross a bridge and continue climbing through open fields with no tree or shade.
We will walk for many hours through this plain, when we finally spot the first trees and a large lake in the distance. Then, we will walk down a strong, sandy descent, we will cross a bridge and immediately after will find the shelter of Vakkotavare.
We wait until the bus arrives at 14:55 (check the bus schedules well, because there are few of them!). It will leave us near the lake of Saltoloukta, where we will take a boat which in turn will leave us at the foot of the "fjalstation" (mountain hotel) of the same name.

Kungsleden. Abisko-Abiskojaure https://es.wikiloc.com/rutas-senderismo/kungsleden-abisko-abiskojaure-27233528
Kungsleden. Abiskojaure-Alesjaure https://es.wikiloc.com/rutas-senderismo/kungsleden-abiskojaure-alesjaure-27257685
Kungsleden. Alesjaure-Sålka https://es.wikiloc.com/rutas-senderismo/kungsleden-alesjaure-salka-27261313
Kungsleden. Sålka – Singi https://es.wikiloc.com/rutas-senderismo/kungsleden-salka-singi-27333450
Kungsleden. Singi – Kaimtujaure https://es.wikiloc.com/rutas-senderismo/kungsleden-singi-kaimtujaure-27335310
Kungsleden. Kaimtujaure – Tesajaure https://es.wikiloc.com/rutas-senderismo/kungsleden-kaimtujaure-tesajaure-27397269
Kungsleden. Tesajaure – Vakkudavare https://es.wikiloc.com/rutas-senderismo/kungsleden-tesajaure-vakkudavare-27417179
Kungsleden. Saltoluokta – Sitojaurestugorna https://es.wikiloc.com/rutas-senderismo/kungsleden-saltoluokta-sitojaurestugorna-27419108
Kungsleden. Sitojaurestugorna - Aktse https://es.wikiloc.com/rutas-senderismo/kungsleden-sitojaurestugorna-aktse-28183117
Kungsleden. Aktse – Pårte https://es.wikiloc.com/rutas-senderismo/kungsleden-aktse-parte-28182612
Kungsleden. Pårte-Kvikkjokk https://es.wikiloc.com/rutas-senderismo/kungsleden-parte-kvikkjokk-26891021
Bro

Guolbbanjahka

Kommentarer

    You can or this trail