Ladda ned

Avstånd

20,81 km

Höjdökning

388 m

Svårighetsnivå

Medel

Höjdsänkning

94 m

Max höjd

845 m

Trailrank

36

Min höjd

520 m

Ledtyp

Ej i slinga
  • Bild av Kungsleden. Abiskojaure-Alesjaure
  • Bild av Kungsleden. Abiskojaure-Alesjaure
  • Bild av Meditationplats
  • Bild av Amarradero

Rörlig tid

5 timmar 53 minuter

Tid

6 timmar 58 minuter

Koordinater

3773

Uppladdad

5 augusti 2018

Registrerad

juli 2018
Var den första som applåderar
Dela
-
-
845 m
520 m
20,81 km

Visad 249 gånger, laddats ned 17 gånger

i närheten av Abisko, Norbotten (Ruoŧŧa)

Kungsleden. Abiskojaure-Alesjaure

Català / Anglès / Castellano

Sortim del refugi de Abiskojaure. Comencem travessant un pont i ens adentrem en un bosc de bedolls. Aviat arribarem a la zona d'acampada i tot seguit trobarem un pont penjant, passat el qual iniciarem una petita però forta pujada. Seguim ascendint un desnivell 300 metres. A partir d'aquí zero arbres, només tundra i vastes planícies. Avistarem un cercat de rens i un poblat sami a mà dretra. Poc després vislumbrem l'inici del gran llac de Alesjaure, que ja no deixarem fins al final doncs l'anirem vorejant tota l'estona. El glaciar Godu a la nostre esquera..Passarem al costat d'un embarcadero. Si es vol es pot agafar una barca que atravesarà el llac, escurçant notablement la durada de l'excursió (un parell d'hores). Nosaltres optem per seguir a peu fins al refugi d'Alesjaure. Ubicat a dalt d'un turonet amb magnífiques vistes al llac i al poblat sami de Alesajure d'una banda i al delta per l'altra.
-------------------------------
We leave the Abiskojaure refuge and start by crossing its bridge and entering into a birch forest. Soon we will reach the camping area and then we will find a suspension bridge, after which we will start a small but steady climb. We continue ascending for 300 meters high. From now on, we will not see no tress, but only tundra and vast plains. We will see a reindeer enclosure and a Sami village on the right hand side. Shortly after, we see the beginning of the great lake of Alesjaure. We will go bordering it all the time. The Godu glacier on the left. We will pass next to a boat dock. If you want you can take a boat that will cross the lake, shortening considerably the duration of the excursion (by a couple of hours). We choose to continue on foot to the refuge of Alesjaure though. Located on top of a hill with magnificent views of the lake and the Sami village of Alesajure on the one hand and the delta on the other.
-----------------------------------------------
Salimos del refugio de Abiskojaure. Después de cruzar el puente, comenzamos atravesando un bosque de abedules. Pronto llegaremos a la zona de acampada y a continuación encontraremos un puente colgante, pasado el cual iniciaremos una pequeña pero fuerte subida. Seguimos ascendiendo un desnivel 300 metros. A partir de aquí cero árboles, sólo tundra y vastas planicies. Avistamos un cercado de renos y un poblado sami a mano derecha. Poco después vislumbraremos el inicio del gran lago de Alesjaure, que ya no dejaremos hasta el final, bordeandolo todo el rato. El glaciar Godu a la izquierda. Pasaremos junto a un embarcadero. Si se quiere se puede coger una barca que atravesará el lago, acortando notablemente la duración de la excursión (un par de horas). Nosotros optamos por seguir a pie hasta el refugio de Alesjaure. Ubicado en una colina con magníficas vistas al lago y al poblado sami de Alesajure por un lado y en el delta por el otro.


Kungsleden. Abisko-Abiskojaure https://es.wikiloc.com/rutas-senderismo/kungsleden-abisko-abiskojaure-27233528
Kungsleden. Abiskojaure-Alesjaure https://es.wikiloc.com/rutas-senderismo/kungsleden-abiskojaure-alesjaure-27257685
Kungsleden. Alesjaure-Sålka https://es.wikiloc.com/rutas-senderismo/kungsleden-alesjaure-salka-27261313
Kungsleden. Sålka – Singi https://es.wikiloc.com/rutas-senderismo/kungsleden-salka-singi-27333450
Kungsleden. Singi – Kaimtujaure https://es.wikiloc.com/rutas-senderismo/kungsleden-singi-kaimtujaure-27335310
Kungsleden. Kaimtujaure – Tesajaure https://es.wikiloc.com/rutas-senderismo/kungsleden-kaimtujaure-tesajaure-27397269
Kungsleden. Tesajaure – Vakkudavare https://es.wikiloc.com/rutas-senderismo/kungsleden-tesajaure-vakkudavare-27417179
Kungsleden. Saltoluokta – Sitojaurestugorna https://es.wikiloc.com/rutas-senderismo/kungsleden-saltoluokta-sitojaurestugorna-27419108
Kungsleden. Sitojaurestugorna - Aktse https://es.wikiloc.com/rutas-senderismo/kungsleden-sitojaurestugorna-aktse-28183117
Kungsleden. Aktse – Pårte https://es.wikiloc.com/rutas-senderismo/kungsleden-aktse-parte-28182612
Kungsleden. Pårte-Kvikkjokk https://es.wikiloc.com/rutas-senderismo/kungsleden-parte-kvikkjokk-26891021
Foto

Meditationplats

Foto

Amarradero

Kommentarer

    Du kan eller den här leden