Tid  2 timmar 49 minuter

Koordinater 1004

Uploaded den 31 januari 2014

Recorded januari 2014

-
-
268 m
91 m
0
2,8
5,6
11,16 km

Visad 2138 gånger, ladda ned 89 gånger

i närheten av Sarrià-Sant Gervasi, Catalunya (España)

Collserola forma part de la Serra prelitoral. Es un parc que separa la plana barcelonesa de la depressió del Vallés. El seu punt més alt es El Tibidabo amb 512 metres d'alçada.. En el seu caient cap el mar la Serra de Collserola ha deixat 7 turons ( el del Modolell de 108 mts., el de Monteroles de 121 mts., el de la Peira de 138 metres i els 4 turons que configuren aquesta ruta, ( el del Putget de 178 mts., el de la Creueta del Coll de 245 más., el del Carmel de 266 mts., i el de la Rovira de 261 mts.)

La ruta també passarà per la part superior del Parc del Guinardó i pel Parc Güell.

Es una ruta complicada per qui no estigui acostumat a caminar per corriols. Te moltes pujades i baixades però sobretot s'ha fet passant per corriols en molt mal estat. No es pot fer si es té idea d'anar a fer un passeig.
utsikt

Turó del Putget

Es un Turó de 178 más. d'alçada. Es el punt mes alt del Parc del Putget, parc qe te una vegetació plena de color.
utsikt

Viaducte de Vallcarca

Es va construir el 1923. Va ser una de les primeres estructures construïdes a la ciutat amb formigó armat amb ferro.
utsikt

Turó de la Creueta del Coll

Te una alçada de 245 mts. Les pedreres l'han buidas quasi del tot. Al seu peu hi ha el Parc de la Creueta del Coll, obra dels arquitectes Martorell, Bohigas i Mackay que el varen pensar aprofitant l'espai deixar per la pedrera. Va ser inaugurat el 1987
utsikt

Turó del Carmel

Sense quasi vegetació en el seu cim, aquest Turó te una alçada de 266 mts.
utsikt

Turó de la Rovira

Es tracta d'un espai patrimonial on es conserven les restes d'una batería antiaèria construïda durant la Guerra Civil espanyola per intentar defensar Barcelona dels atacs de l'aviació feixista. Després de la. guerra les estructures de la batería van ser aprofitades per bastir- hi el Barri dels Canons díns l'àrea de barraques del Carmel, àrea que va perdurar fins el 1990
utsikt

Parc del Guinardó

Zona superior del Parc.
utsikt

Pont Mühlberg

Vista del Pont i del la batería antiaèria del Turó de la Rovira. El Pont Mühlberg es va constituir el 1991 en una zona on, des de mitjans del segle XIX s'havien fet excavacions per fabricar calç i treure pedra que serviríen per la construcció. Aquesta activitat va crear grans esvorancs. Per salvar-en un dels mes grans es va construir aquest pont que permet passar per sobré del buit deixar per les pedreres.
utsikt

Park Güell

A l'any 1895 Eusebio Güell va comprar una extensa finca rural situada en el Turó del Carmel amb la idea de construir una ciutat jardín com les que havía vist a Anglaterra. El projecte havía de ser executat per Antoni Gaudí i consistía en la construcció d'habitatges unifamiliars. El projecte no va teñir êxit i es va aturar el 1914. El 1922, sis anys després de la mor d' Eusebi Güell, l'Ajuntament va comprar la finca per convertir-la en un espai pùblic.
utsikt

Viaducte

Gaudí va tindre molt en compte la vegetació del lloc, mirant d'obtindre una perfecte simbiosi entre la pedra i la vegetació.
utsikt

Plaça del Park Güell

Gaudí havia planejat que la ciutat jardines tingués uns espías d'ús pùblic tala com una gran plaça coberta que serviría de mercat, una plaça a l'aire lliure que serviría per fer-hi teatre....
utsikt

Turó de les tres creus

Es el punt mes alt del Parc Güell amb els seus 182 mts. d'alçada. Gaudir volia construir una capella en aquest punt. Al no poguer-ho fer va optar per fer aquest monument en representación del Calvari.

Kommentarer

    You can or this trail