-
-
651 m
572 m
0
3,4
6,8
13,63 km

Visad 3 gånger, ladda ned 0 gånger

i närheten av Berga, Catalunya (España)Santa Maria d'Avià i Estany de Graugés des del càmping Berga Resort.

[CA]: Ruta en forma de vuit que ens mostra la bellíssima església romànica de Santa Maria d’Avià i l’estany de Graugés, al bell mig del Pla de Santa Maria, veritable cor del Berguedà, un cor que encara està per descobrir per a la gran majoria de cicloturistes!

[ES]: Ruta en forma de ocho que nos muestra la bellísima iglesia románica de Santa María de Avià y el estanque de Graugés, en medio del Plan de Santa María, verdadero corazón del Berguedà, un corazón que aún está por descubrir para la gran mayoría de cicloturistas!

[EN]: An eight shaped route that shows the beautiful Romanesque church of Santa Maria d'Avià and the Graugés lake, in the middle of the Pla de Santa Maria, the true heart of Berguedà, an area that is still to be discovered for the great majority of cyclists!

[FR]: Itinéraire en forme de huit qui nous fera découvrir la belle église romane de Santa Maria d'Avià et le lac Graugés, au milieu du Pla de Santa Maria, le véritable cœur de Berguedà, un lieu encore méconnu pour la grande majorité des cyclistes !

Berga Resort:  www.bergaresort.com

View more external

Kommentarer

    You can or this trail